Retro wandklokken

Filter Products Showing 1 - 16 of 17 results
Categories
Tags
Filter selected

Retro wandklokken: retro staat bekend als het teruggrijpen op klokken en ontwerpen uit het verleden of het lanceren van een nieuwe wandklok. De vormgeving van retro wandklokken is niet zozeer een kopie van een product, echter is het hier wel op geïnspireerd en verwijst het ernaar terug.

Een retro wandklok heeft zijn eigen stijl welke veel lijkt op een vintage wandklok. Deze hebben een uniek eigen design die vaak van een groter formaat zijn, vandaar dat er veel grote retro wandklokken in het assortiment zitten. Een retro wandklok past goed bij een industrieel design kamer maar ook bij een wat ouder design kamer. Zo is de retro wandklok te combineren met verschillende stijlen voor een unieke beleving aan de muur. Zo maak je het interieur af en ben je nooit meer te laat voor een afspraak! Wist je dat een vintage wandklok veel lijkt op een retro wandklok?

Mooie retro wandklok voor ieder interieur

Retro wandklok voor een authentieke of juist moderne ruimte. Het is een leuke eigenschap van retro wandklokken dat deze in vrijwel elk interieur een aanwinst zijn. Veelal hebben retro wandklokken een vierkante of ronde vorm.

Retro wandklok van metaal of andere materialen

Een belangrijke keuze is het materiaal van een retro wandklok. Over het algemeen zijn retro wandklokken vaak van hout of kunststof gemaakt. Het voordeel hiervan is dat de prijzen vaak wat goedkoper zijn dan bijvoorbeeld de moderne wandklokken. Uiteraard vind je bij Wandklokkie.nl in het assortiment ook andere soorten materialen retro wandklokken.

Vintage wandklokken voor in de woonkamer

De vintagewandklokken zijn uiterst geschikt voor de woonkamer, waar ze eigenlijk het meest te vinden zijn. Bij Wandklokkie.nl vind je verschillende soorten retro wandklokken. Of het nu gaat om een groter of kleiner design.

Retro wandklok kopen?

Een Retro wandklok kopen? Bij Wandklokkie.nl vind je altijd het beste assortiment en voor de laagste prijs in de markt. Koop de retro wandklok vandaag nog en de wandklok hangt morgen al aan jouw muur. Heb je een vraag? Dan staan we graag te woord bij onze klantenservice.


TOP