Landelijke wandklokken

Filter Products Showing 1 - 16 of 30 results
Categories
Tags
Filter selected

Landelijke wandklokken: de landelijke stijl is een van de populairste stijlen in Nederland. Steeds vaker zie je dit type klokken terugkomen in een landelijk interieur. Kenmerken van de landelijke stijl zijn voornamelijk het thuis gevoel wat zich het beste laat omschrijven als geborgenheid. Het is ook belangrijk dat je een heerlijk gevoel hebt als je thuis bent.

Landelijke wandklokken zijn eigentijdse wandklokken die passen in ieder interieur. Ongeacht de soort kamer past een landelijke stijl vaak goed. Een landelijke wandklok straalt vak rust uit en past goed bij een witte egale muur. Vaak komt de landelijke wandklok het mooist uit wanneer dit het enige item is dat aan de muur hangt. Liever opzoek naar een andere stijl met een wat stoerdere uitstraling? Bekijk dan onze industriële wandklokken. Of retro wandklokken mocht u daarvan houden.

Kermerken van landelijke klokken

De landelijke wandklok heeft veelal ronde vormen en wordt gezien als sober maar functioneel. Qua materialen wordt vaak gebruik gemaakt van bijvoorbeeld hout en metaal met een ruwe afwerking. Het is belangrijk dat de klok bijdraagt aan het grote plaatje.

Landelijke wandklokken van hout en ander materiaal

Materialen zijn erg belangrijk voor de keuze van uw landelijke wandklok. Over het algemeen zijn landelijke wandklokken vaak van hout gemaakt. Door het houten materiaal oogt een landelijke wandklok erg rustig. Naast houten landelijke wandklokken zijn er ook andere materialen zoals kunststof bijvoorbeeld. Tegenwoordig zien de kunststof wandklokken er net zo uit als de houten wandklokken.

Grote landelijke wandklokken

Bij Wandklokkie.nl vind je verschillende soorten landelijke wandklokken. Of het nu gaat om een grote landelijke wandklok of om een kleine landelijke wandklok. Over het algemeen zijn landelijke wandklokken vaak van groter formaat zoals die van 100cm of 120cm.

Landelijke wandklok kopen?

Een landelijke wandklok kopen? Bij Wandklokkie.nl vind je altijd het beste assortiment en voor de laagste prijs in de markt. Koop de landelijke wandklok vandaag nog en de wandklok hangt morgen al aan jouw muur. Heb je een vraag? Dan staan we graag te woord bij onze klantenservice.


TOP