Industriële wandklokken

Filter Products Showing 1 - 16 of 20 results
Categories
Tags
Filter selected

Industriële wandklokken: een stoere en stijlvolle keuze aan de muur. Groots van formaat en van uitstraling. Ideaal om de tijd op af te lezen en bovendien een prachtige keuze in jouw interieur.

Een wandklok die industrieel oogt is gemaakt van staal en metaal, soms in combinatie met hout. Mooie materialen met een heel duidelijk karakter, waaraan je kan zien dat het model de tand des tijds zal doorstaan. Een stoere en robuuste keuze in huis, die je mooi kunt combineren met andere industriële items.

Ontdek onze industriële wandklokken in verschillende soorten en maten. Heel groot en indrukwekkend of kleiner en subtieler, maar altijd met de mooie uitstraling van de hoogwaardige materialen. Een stijlicoon voor aan de muur, ook op het moment dat je de tijd even niet hoeft te weten. En een handige keuze, als je er wel voor wilt zorgen dat je op tijd van huis gaat.

Grote industriële wandklokken

De wandklok die industrieel oogt is vaak groot van formaat, dus je hebt de keuze uit een aantal grote modellen. Om heel de muur een industriële look te geven, zonder dat je daar meerdere accessoires voor nodig hebt.

Benieuwd hoe je mooi gebruik maakt van de grote industriële wandklokken die je kunt bestellen? In huis is het de kunst om een paar grote elementen te gebruiken, die veel aandacht trekken. Plaats liever één grote klok op een verder lege wand, dan meerdere kleine accessoires. Een groot element kan de ruimte optisch vergroten en zorgt op hetzelfde moment voor rust. Een stoere en rustige uitstraling, zodat ook andere accessoires in de ruimte beter tot hun recht zullen komen.

Bestel de industriële wandklok in groot, om daar op een mooie en stoere manier gebruik van te maken. Met duidelijke wijzers die precies aangeven hoe laat het is, zodat je daar geen moment over hoeft te twijfelen. Ontdek de grote klokken en andere industriële modellen, om die zelf te vergelijken en daarmee online op je gemak inspiratie op te doen.

Industriële wandklokken van hout

Bij een wandklok die industrieel oogt denk je waarschijnlijk aan staal en metaal. Een bekende keuze, maar wist je dat je ook gebruik kunt maken van hout? Een mooi materiaal met veel karakter, vooral als je kiest voor eiken en andere doorleefde houtsoorten.

Het hout wordt op verschillende manieren gebruikt voor een industriële klok aan de wand. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een industriële wandklok van hout, waarbij dat materiaal goed zichtbaar is. Inclusief de nerven en de noesten, die laten zien dat het hout al jaren of zelfs tientallen jaren meegaat. Aan de andere kant zijn er ook houten industriële wandklokken met diepzwarte verf. Het lijkt daardoor een stalen klok of een deel met stalen en metalen onderdelen, terwijl je gebruik maakt van hout. Bestel op die manier een goedkope klok voor aan de muur, met de uitstraling van een stoer en robuust industrieel model.

Waar past een industriële wandklok bij?

De wandklok met een industrieel design past natuurlijk goed bij een verder industriële en stoere inrichting. Denk aan een interieur met een grote kast met stalen staanders, een hangende stalen lamp of natuurlijk een stalen kozijn voor de deur.

Gebruik je veel hout en zwart? Dat zijn de typische kleuren en kleurtinten die goed passen bij deze klokken, waardoor ze een schot in de roos zullen zijn. Doe online inspiratie op met de mooie modellen, die je eenvoudig en snel kunt bestellen.

Industriële wandklok kopen

Een industriële wandklok of andere wandklokken kopen? Wij maken het je graag makkelijk om die te bestellen. Plaats de klok in je winkelmandje en reken die af, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Je kunt op die manier een industriële wandklok bestellen, om die daarna zo snel mogelijk aan de muur te hangen.


TOP