Grote wandklokken

Filter Products Showing 1 - 16 of 24 results
Categories
Tags
Filter selected

Grote wandklokken zien er prachtig uit, maken de ruimte optisch groter en voorkomen dat jij ooit nog te laat van huis zal gaan. Een grote klok voor aan de muur heeft wat dat betreft veel meer te bieden dan een aanwinst voor jouw interieur.

Wil je de wandklok groot uitvoeren? Je hebt de keuze uit verschillende mooie grote klokken. Om indruk mee te maken aan de muur, in lijn met de rest van je interieur. Voor een optisch grotere kamer, omdat je daarin gebruik maakt van een paar grote elementen.

Zoek je specifiek naar grote wandklokken van 100cm of meer? Bestel een van de XXL wandklokken, waarmee je er aan de muur voor zorgt dat je altijd weet hoe laat het is. Ideaal om nooit meer te laat van huis te gaan, en leuk als cadeau voor iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Grote wandklokken van 100cm

Een wandklok van 100cm kopen? Het zijn grote wandklokken, die de aandacht trekken in jouw interieur. En dat is precies waar ze voor bedoeld zijn, zowel om de tijd aan te duiden als vanwege de mooie materialen. Ga je bijvoorbeeld voor een kleurrijk model met opvallende vlakken? Laat het terugkomen in de meubels of accessoires die je hebt staan, zodat er een stijlvol interieur ontstaat.

De wandklokken van 100cm zijn daarom niet zomaar een klok die de tijd aanduidt, maar ook een onderdeel van jouw inrichting. Het zijn ware meubels aan de muur, waarmee je ervoor zorgt dat jouw woonkamer, slaapkamer of een andere kamer er prachtig uit komt te zien.

En wist je dat een wandklok van 100cm bovendien bijdraagt aan de optische grootte van de kamer? Door gebruik te maken van een paar grote meubels en accessoires ziet een ruimte er snel groter uit. Het aantal vierkante meters blijft hetzelfde, maar je ervaart veel meer ruimte en rust.

XXL wandklokken voor aan de muur

Je hebt de keuze uit allerlei XXL wandklokken voor aan de muur. Mooie modellen met een flink formaat, zodat de klok goed op zal vallen. Een opvallende keuze aan de muur, waarmee je altijd op de hoogte bent van de tijd.

Bekijk de hele grote wandklokken, die veel groter zijn dan de 50cm die je misschien gewend bent. Veel groter, om de klok een centraal onderdeel van de ruimte te maken. Een stuk kunst voor aan de muur, waarmee je ervoor zorgt dat je daar alle aandacht op kunt richten.

Mooie plekken om grote wandklokken op te hangen

Een grote wandklok kun je natuurlijk goed in de woonkamer plaatsen, maar heb je al eens aan de slaapkamer gedacht? Zorg er daar voor dat je ’s morgens meteen weet hoe laat het is, terwijl de klok op een sierlijke manier aan de muur hangt. Of gebruik die in de hal, zodat je precies weet of je even extra hard moet fietsen om de trein nog te kunnen halen.

Grote wandklok kopen

Wil je een grote wandklok kopen of bestellen? Je hebt online de keuze uit mooie grote modellen. En bekijk bijvoorbeeld onze digitale wandklokken, ook beschikbaar in LED op een batterij.

Je hebt de keuze uit de mooiste grote klokken voor aan de muur. Gemakkelijk op te hangen en daarna goed af te lezen, zodat je er handig gebruik van kunt maken. Een grote wandklok bestellen en die online kopen? Plaats jouw bestelling, dan gaan we er mee aan de slag en zorgen we ervoor dat je de grote klok snel aan de muur kunt hangen.


TOP