Digitale wandklokken

Filter Products Showing all 8 results
Categories
Tags
Filter selected

Digitale wandklokken combineren stijlvolle ontwerpen met uitermate handige informatie. Lees eenvoudig de tijd af, net als de datum en in sommige gevallen ook de temperatuur of andere leuke wetenswaardigheden.

Een wandklok die digitaal de tijd aanduidt is voor veel mensen de meest duidelijke klok. Met een digitale klok aan de muur kom jij nooit meer te laat, omdat je precies weet wanneer je moet vertrekken. En beter nog, je kunt de digitale klokken bestellen in zwart en andere kleuren, zodat de klok mooi aansluit bij de rest van jouw interieur.

Ontdek de zuinige LED-klokken die digitaal werken en de modellen op batterijen, zodat je daar bovendien geen snoer naartoe hoeft te brengen. Een stijlvolle keuze aan de muur, die er bovendien voor zorgt dat je met een blik op de klok weet hoe laat het is.

LED digitale wandklokken

LED digitale wandklokken combineren de mooie stijlvolle keuze en de praktische voordelen. Bovendien doen ze daar nog een voordeel bovenop, omdat je er heel energiezuinig gebruik van kunt maken. LED-verlichting in de klok gebruikt nauwelijks energie, waardoor je daar lang mee kunt doen op een enkele batterij.

Een LED digitale wandklok is op die manier een heel zuinige en milieuvriendelijke keuze. Je hebt weinig energie nodig om toch dag en nacht de tijd af te kunnen lezen. In kleur of in wit op zwart, net als in andere combinaties bij ons uit het assortiment. Ontdek de klokken met verlichting in LED, of vergelijk die met bijvoorbeeld de industriële klokken en de rest van de wandklokken die je kunt bestellen.

Digitale wandklokken op batterijen

Veel van de digitale wandklokken werken op batterijen. Dat betekent dat je daar geen snoer naartoe hoeft te brengen. Wel zo netjes op de muur en makkelijk in het gebruik. Het is voldoende om de batterij in de wandklok te plaatsen, waarna die de tijd aan zal duiden. Je kunt er meteen gebruik van maken, door de digitale wandklok met een batterij aan de muur op te hangen.

Met name de LED-klokken kunnen lang doen met een enkele batterij, waardoor je daar niet of nauwelijks omkijken naar hebt. Zodra de batterij leegraakt kun je die eenvoudig zelf vervangen. Haal de klok van de muur, doe er een nieuwe batterij in en zorg ervoor dat je er weer lang gebruik van kunt maken.

Grote digitale wandklokken

Je hebt de keuze uit grote digitale wandklokken en kleinere modellen. Kies voor een stijlicoon aan de muur of een handige klok, zodat je ziet wanneer je moet vertrekken. Wij helpen je online graag inspiratie op te doen. Voor een grote digitale wandklok of een van de kleinere modellen. Of voor beiden, zodat je daar op meerdere plekken in huis heel handig gebruik van kunt maken.

De grote klokken zijn een mooie keuze in de woonkamer, terwijl je de kleinere modellen bijvoorbeeld in de slaapkamer kunt gebruiken. Als een handige klok om op tijd op te staan of om er in de woonkamer voor te zorgen dat je de grootte kunt benadrukken. Gebruik een grote klok voor een optisch vergrotend effect, zodat die bijdraagt aan jouw mooie interieur.

Digitale wandklok kopen

Een digitale wandklok kopen of bestellen? Dat doe je natuurlijk online, gewoon bij ons uit het assortiment. We gaan er voor je mee aan de slag en maken de verzending naar jouw adres in orde. Bestel of koop jouw digitale wandklok, zodat je nooit meer te laat komt en je altijd weet hoe laat het is.


TOP