Trenkle Uhren Quartz Koekoeksklok 30cm

192,00

Houten ouderwetse koekoeksklok voor aan de muur. Heeft een unieke uitstraling door het gesneden hout. 

Reden om te kopen Gratis bezorging vanaf €20

Reden om te kopen Bezorging zelfde dag, ’s avonds of in het weekend

Reden om te kopen Gratis retourneren binnen 14 dagen

Reden om te kopen We sturen je altijd naar de beste deals!

Koop Nu

Beschrijving

Deze wandklok is gemaakt door Trenkle Uhren en is geïnspireerd door de traditionele huisjes in de Alpen. Deze huisjes in het Alpen gebied in Duitsland zijn gemaakt van hout en steen en zijn een van de favoriete thema’s voor koekoeksklokkenmakers. Deze koekoeksklokken uit het Zwarte Woud zijn vaak gedecoreerd met dennenbomen, dieren, houtblokken, waterraderen en andere iconische elementen uit dit gebied. Door het uitmuntende vakmanschap en de details van de Trenkle Uhren klokken is deze klok een echt pronkstuk!

Koop Nu

Deze koekoeksklok is uitgerust met een intelligente lichtsensor, waardoor de koekoek niet zal zingen wanneer het donker is. Verder loopt de klok op batterijen waardoor de klok niet hoeft worden opgewonden. Naast de koekoek en de slinger die bewegen is deze koekoeksklok ook voorzien van dansers die elk uur zullen dansen. Deze klok is gemaakt van hout en de gewichten zijn gemaakt van plastic.

Deze authentieke koekoeksklok is handgemaakt en geproduceerd in het Zwarte Woud in Duitsland en komt met 2 jaar fabrieksgarantie.


TOP