Nikkei NR280PSHARK kinderwekker met projectie en wake-up light functie – blauw

29,95

Nikkei NR280PSHARK kinderwekker met projectie – Blauw!

Reden om te kopen Gratis bezorging vanaf €20

Reden om te kopen Bezorging zelfde dag, ’s avonds of in het weekend

Reden om te kopen Gratis retourneren binnen 14 dagen

Reden om te kopen We sturen je altijd naar de beste deals!

Koop Nu

Beschrijving

De Nikkei NR280PSHARK Projectie Klokradio voor kinderen

De vriendelijke nachtlamp met radio voor kids
Kinderen slapen vaak het liefst met een lampje aan. Op deze SHARK wekker vind je 2w lampjes die in 10 verschillende licht sterktes te zetten zijn en de hele nacht aan kunnen blijven. De lampjes zijn vormgegeven als de ogen van het haai en zorgen voor een leuke sfeer in de slaapkamer. 
Naast het nachtlampje kunnen kinderen ook in slaap vallen met de radio. Hiervoor maak je gebruik van de sleeptimer functie. Deze is in te stellen om na 15 – 30 – 60 – 90 minuten uit te gaan. Het volume van de radio wordt hierbij automatisch afgebouwd.

Wakker worden met dubbel alarm, wake-up light en radio
De Nikkei Shark wekker beschikt over 2 alarmen welke los van elkaar zijn in te stellen. De kinderen kunnen wakker gemaakt worden door een buzzer alarm, radio of een combinatie met de wake-up light functie. De felheid van de wake-up light functie is in te stellen in 10 standen.
Als je het alarm gekozen hebt kun je deze instellen om per dag wakker te worden (optie 1), voor de hele schoolweek (optie 1-5), voor de hele week (optie 1-7) of voor het weekend (5-7).

Beschikt over tijdprojectie, datumweergave en temperatuur
Naast nachtlamp en wekker beschikt de Shark ook over een thermometer, datumweergave en tijdprojectie. De tijdprojectie is in scherpte in te stellen door middel van de draaiknop bovenop de wekker.

Tip voor ouders!
Gebruik de wekker als slaaptrainer. Veel kinderen zijn geneigd snel uit bed te gaan zodra ze wakker zijn. Met de wake-up light functie kun je afspreken dat de kleine man / meid uit bed mag komen zodra de lampen aan gaan
Kinderen zijn nog wel eens geneigd om de stekker uit het stopcontact te trekken. Gevolg is dat je de wekker opnieuw moet instellen. Tip: maak gebruik van de back-up functie door een batterij in de wekker te plaatsen. Als de stekker uit het stopcontact getrokken wordt loopt de wekker gewoon door ondanks dat de display uit valt.

Koop deze unieke wekker vandaag nog via Wandklokkie.nl. 

Koop Nu

 


TOP