BBrain Digitale Dementieklok en Kalenderklok + Alarmfunctie Wit

119,00

De BBrain Digitale Dementieklok is speciaal ontworpen voor mensen met dementie of beginnende geheugenproblemen.

Reden om te kopen Gratis bezorging vanaf €20

Reden om te kopen Bezorging zelfde dag, ’s avonds of in het weekend

Reden om te kopen Gratis retourneren binnen 14 dagen

Reden om te kopen We sturen je altijd naar de beste deals!

Koop Nu

Beschrijving

Deze Digitale Dementieklok met alarm geeft naast de standaard weergave van datum, dag en tijd ook het dagdeel weer (s’morgens, s’middags, s’avonds of s’nachts). Voor deze mensen is het namelijk belangrijk dat een kalenderklok overzichtelijk is. Verder bevat de klok een LED scherm met oplichtende letters en cijfers, deze LED verlichting wordt in de avonduren gedimd tussen 19:00 en 7:00 uur.

Koop Nu

Klok met speciale functie voor slechtzienden

Ongeveer 85% van alle visuele beperkingen in Nederland komen voor bij mensen vanaf 50 jaar of ouder. Deze digitale dementieklok beschikt daarom naast de standaard digitale kalenderklok ook over een weergave waarbij de letters en cijfers geel worden. Hierdoor is het contrast beter en zal het voor mensen die niet meer zo goed kunnen zien duidelijk worden.

De Digitale Dementieklok beschikt over een wekkerfunctie. U kunt een wekker zetten op drie verschillende momenten. De wekkers kunnen eenmalig, dagelijks, maandag tot vrijdag of op zondag worden gezet. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer er op bepaalde momenten op de dag medicatie ingenomen moet worden, welke nog wel eens vergeten kan worden. Het uitzetten van het alarm kan door op een willekeurige knop te drukken aan de achterkant van de klok, zoals ook duidelijk staat aangegeven in het scherm wanneer het alarm afgaat.

Producteigenschappen

  • Kleur : Grijs
  • Merk : BBrain
  • Woonaccessoires : Wandklok
  • Lengte (±) : 34cm
  • Vorm : Vierkant
  • Specificaties : Inclusief adapter/ stekker
  • Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Pools

TOP